bles & van der does

Verkoop, aankoop en financiering onder één dak

Bennie Bles en Evert Jan van der Does waren jarenlang collega’s bij een bedrijf in financiële dienstverlening toen ze besloten samen verder te gaan. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een team van dertien medewerkers en bestaan we 15 jaar.

In eerste instantie begonnen we met alleen hypotheekadviezen, in samenwerking met makelaars-kantoren in de regio. Met het aantrekken van Henk Kuipers is het aanbod vervolgens uitgebreid met schadeverzekeringen voor de particuliere en zakelijke markt. In de tijd van de economische crisis zaten we niet stil en hebben we De Scheidingsplanner in het leven geroepen. Hiermee kunnen we helpen bij het opstellen van het convenant en bij alle facetten die daarbinnen financieel geregeld moeten worden.

Ook voor aangiftes van inkomstenbelasting bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 6 jaar is ook de Regiobank bij ons in huis gevestigd. Daar vind je als klant alles op het gebied van betalen en sparen. Als laatste zijn we in 2016 gestart met makelaardij. Door deze ontwikkelingen zijn wij de sparringspartner op het gebied van verkoop, aankoop en financiering. Kortom het gemak van alles onder één dak. Bel voor een afspraak of loop binnen. De koffie staat altijd voor u klaar!

bles & van der does

Deurningerstraat 224

7522 CL Enschede


Tel. 053 - 800 1010

Bekijk Facebookpagina

www.blesvanderdoes.nl


Openingstijden

ma. - vr. 09.00 - 17.30 uur

za. - zo. gesloten

Buiten kantoortijden op afspraak

SPARRINGSPARTNER OP HET GEBIED VAN VERKOOP, AANKOOP EN FINANCIERING