Bloemsierkunst 't Mekkelholt

Bloemen & meer

Met ruim 40 jaar ervaring in het vak is ’t Mekkelholt
een bekende en betrouwbare naam binnen Enschede. Al vele jaren brengen de heren sfeer binnen menig huishouden en kantoor. Ze adviseren u graag bij het kiezen van de juiste kleur.

Wat is er lekkerder dan de geur van verse bloemen in huis? Bij Bloemsierkunst ’t Mekkelholt kunt u terecht met al uw wensen.

Kwaliteit en creativiteit staan bij ons voorop en wij vinden het dan ook erg belangrijk dat u tevreden de deur uit gaat. We gaan mee met de laatste trends en zorgen ervoor dat er altijd een ruime variatie aan dagverse bloemen in onze winkel staat. Uniek bij ‘t Mekkelholt is bovendien dat u de bloemen per steel kunt kopen. Op deze manier kunnen wij voor u een boeket of bloemstuk samenstellen dat geheel aansluit bij uw wensen!

Naast onze mooie en aparte snijbloemen zijn we gespecialiseerd in kant-en-klaar boeketten, bloemstukken en rouw- en trouwarrangementen. Ook kunnen bedrijven bij ons een abonnement afsluiten. Zo kunt u er voor kiezen wekelijks, om de week of maandelijks een prachtig bloemstuk of boeket te laten bezorgen. Op deze manier kunt u de werkvloer leuk opfleuren.


Kom snel langs in onze mooie winkel voor een bloemetje!

Bloemsierkunst 't Mekkelholt

Brouwerijplein 58

7523 XE Enschede


Tel. 053 - 435 7482

info@mekkelholt-bloemen.nl

www.mekkelholt-bloemen.nl


Openingstijden

ma. 13.00 - 18.00 uur

di. - do. 09.00 - 18.00 uur

vr. 09.00 - 20.00 uur

za. 09.00 - 17.00 uur

zo. gesloten

“WE GAAN MEE MET DE LAATSTE TRENDS EN ZORGEN VOOR EEN RUIME VARIATIE AAN DAGVERSE BLOEMEN