Jumbo Roombeek

Winkelen in een huislijke sfeer

Ruim acht jaar geleden is Jumbo gevestigd in Roombeek. Samen met drie andere vestigingen wordt gezorgd voor een optimale bediening van de markt in Enschede.

‘Als supermarkt hebben we een verbindende functie in de wijk Roombeek’, zegt filiaalmanager Mark ter Bekke. ‘We hebben dagelijks aandacht voor de wensen van onze klanten en collega’s, waardoor we een supermarkt bieden waar mensen zich thuis voelen. We zijn bereid die extra stap voor de klant te zetten. Zo zijn we begonnen met een pick up point voor online bestellingen en bezorgen we bestellingen zelfs bij de klant thuis. Jumbo Roombeek biedt service met een glimlach.’ Naast een groot en divers assortiment garandeert Jumbo de laagste prijs.

Is een product bij een supermarkt in de buurt goedkoper, dan geeft Jumbo het product gratis mee. ‘Verder zorgen we dat de schappen te allen tijde vol liggen, zodat onze producten goed beschikbaar zijn. Jumbo Roombeek zorgt er voor, net als andere Jumbo-supermarkten, dat ze voldoen aan de zeven zekerheden die Jumbo inzet om de klant 100% tevreden te stellen.’


Jumbo Roombeek is een full-service supermarkt. Elke dag gaan we voor de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs!

Jumbo Roombeek

Brouwerijplein 55

7523 MA Enschede


Tel. 053 - 475 6160

Bekijk Facebookpagina

www.jumbo.com


Openingstijden

ma. - za. 08.00 - 21.00 uur

zo. 12.00 - 18.00 uur

“JUMBO ROOMBEEK BIEDT SERVICE MET EEN GLIMLACH