Kapsalon Silk Hair

"Een meisjesdroom die uit kwam"

Kapsalon Silk Hair is een idee, dat bij mij is ontstaan toen ik als klein meisje de haren van mijn Barbiepoppen aan het knippen was. De naam Silk Hair past bij mijn naam (Silke) en duidt op verzorgd en zacht haar.

Door de uitbreiding van het team met allemaal mooie vakidioten werd het tijd voor een nieuwe plek. Een geweldige nieuwe uitdaging in een moderner pand, met meer ruimte voor onder andere uitbreiding met een Barberstation. Door middel van cursussen voor onder andere het traditionele scheren en speciale manier voor krullen, knippen zijn we onderscheidend.


We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met verschillende merken en producten en hebben hierdoor een mooie productlijn met een goede prijs-kwaliteitverhouding weten neer te zetten. Bekijk bijvoorbeeld onze nieuwe ‘groene’ lijn, met een juiste kijk richting het milieu, evenals de Vegan Friendly lijn.

Zowel producten, als kleuringen en behandelingen waar geen dierlijke derivaten meer in verwerkt zijn. We houden graag rekening met de wensen van de klant en kiezen daarom voor deze mooie en exclusieve producten bij de verzorging van het haar. Met veel enthousiasme willen we u uitnodigen bij ons in de salon, voor advies onder het genot van een goede bak koffie!


Team Silk Hair

Silke, Cindy, Maaike, Joyce en Anouk.

Kapsalon Silk Hair

Brouwerijstraat 52

7523 XC Enschede


Tel. 053 - 574 5693

info@kapsalonsilkhair.com

Naar Facebookpagina

www.kapsalonsilkhair.com


Openingstijden

di. - do. 09.00 - 18.00 uur

vr. 09.00 - 20.00 uur

za. 09.00 - 16.00 uur

zo. - ma. gesloten

“EEN KAPSALON, MET UNIEKE GROENE EN VEGAN PRODUCTEN”