Laptops & Zo

Voor verkoop, onderhoud en reparatie

De computerspeciaalzaak is met ruim dertien jaar ervaring dé specialist op gebied van onderhoud, reparatie en nieuwe software.

‘We zijn een jong team. We bieden zowel particulieren als bedrijven, persoonlijk en eerlijk advies op het gebied van computers, laptops, tablets en complete netwerken. Tevens worden er door ons systemen op maat samengesteld, en of dit nu om een kantoormachine gaat of om een game-pc, alles is door ons samen te stellen. We bieden snelle, gerichte service en maken tijd voor iedereen. Of het nu een nieuwe of refurbished laptop of computer betreft, we kunnen alles leveren. Bovendien voeren we veel reparaties direct op de winkelvloer uit, zodat deze snel gereed zijn.


‘Direct contact, een advies op maat, kwalitatief hoogstaande producten en persoonlijke service zijn termen die het bedrijf juist omschrijven. Bij Laptops & Zo is uw systeem in goede en veilige handen. Nieuw is onze service aan huis, of dit nu gaat om een laptop aan te sluiten in het draadloze netwerk of een Playstation, printer of mobiel. Of om uw televisie te koppelen.


Wij kunnen u overal mee helpen!

Laptops & Zo

Brouwerijstraat 42

7523 XD Enschede


Tel. 053 - 301 0913

info@laptopsenzo.nu

www.laptopsenzo.nu


Openingstijden

ma. 12.00 - 18.00 uur

di. - vr. 10.00 - 18.00 uur

za. 12.00 - 17.00 uur

zo. gesloten

“WE BIEDEN SNELLE, GERICHTE SERVICE EN MAKEN TIJD VOOR IEDEREEN”