Lidl Roombeek

Zeven dagen per week open

Sinds september 2014 is Lidl Roombeek gevestigd in Enschede. Bewoners uit Enschede en omstreken kunnen hier zeven dagen per week terecht voor alle boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

Lidl medewerkers staan dagelijks klaar om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. De overzichtelijke winkel aan het Brouwerijplein voldoet aan alle hedendaagse gemakken. Zo beschikt de winkel over een ruim assortiment verse groente en fruit (al zeven jaar de beste supermarkt in groente en fruit), een warme bakkerij en groot assortiment non-food artikelen. De warme bakkerij zorgt dagelijks voor vers afgebakken broodjes, van zoet tot hartig. Met de belofte ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ biedt Lidl haar klanten voor elk moment van de dag lekkere en gezonde producten aan. Dit wordt gedaan met eigen kwaliteitsmerken en in nauwe samenwerking met vaste leveran-ciers. Lidl heeft de ambitie om het assortiment steeds verantwoorder te maken, zodat duurzaam en gezond eten betaalbaar én toegankelijk is voor iedereen.

De winkel speelt ook in op seizoenen. Zo biedt Lidl naast het vaste assortiment, speciaal voor de feestdagen het Delicieux assor­timent. Delicieux kenmerkt zich door producten vanuit de hele wereld en heeft alles in huis, van ontbijt tot feestelijk nagerecht. Lidl heeft dit jaar 80 nieuwe Delicieux producten toegevoegd. Het hele Delicieux assortiment bestaat uit ruim 500 luxe producten. Lidl investeert continu in het verduurzamen van haar winkels. Zo is de winkel in Enschede een milieuvriendelijk en energiezuinig filiaal. De winkel is aardgasvrij, is voorzien van 100% LED-verlichting, beschikt over zonnepanelen en alle medewerkers zijn geschoold om energiebewust te werken.

Lidl Roombeek

Brouwerijplein 14

7523 MB Enschede


Bekijk Facebookpagina

www.lidl.nl


Openingstijden

ma. - wo. 08.00 - 20.00 uur

do. - vr. 08.00 - 21.00 uur

za. 08.00 - 20.00 uur

zo. 12.00 - 18.00 uur

“VAN DE HOOGSTE KWALITEIT VOOR DE LAAGSTE PRIJS