TGC mekkelholt

Al 25 jaar en begrip in Enschede

Tapijt Gordijn Centrale Mekkelholt bestaat al meer dan 25 jaar. Als familiebedrijf staan wij voor kwaliteit en een goede service. Door de jarenlange samenwerking met onze leveranciers kunnen wij een scherpe prijs bieden.

In 25 jaar die we nu bestaan hebben we voor veel verschillende klanten gewerkt. Onze brede klantenkring bevat niet alleen particulieren, maar ook bedrijven in de zorg, facilitaire dienstverlening en woning-corporaties. Doordat wij al jaren nauw samenwerken met onze leveranciers, kunnen wij u altijd een scherpe prijs aanbieden. Of het nu gaat om een rolgordijn voor de slaapkamer of u woning compleet laat inrichten, u kunt bij ons altijd terecht. Binnen ons assortiment bieden we een ruimte keuze aan vloeren. Waaronder tapijt, laminaat, PVC, vinyl en marmoleum. Afhankelijk van het doel van de ruimte en uw eigen voorkeuren, is er van alles mogelijk.

Wij adviseren u graag bij de juiste keuze voor het optimale woonplezier. Niet alleen voor vloeren, maar ook zeker voor raambekleding bent u bij ons aan het juiste adres. We kijken graag naar uw wensen en bieden u mogelijkheden in gordijnen en binnen zonwering met zeer uitgebreide stalenkeuze en showroompresentatie, maar ook hordeuren en zonneschermen kunt u bij ons vinden. De maten worden vakkundig bij u thuis opgemeten en vervolgens op maat gemaakt en indien gewenst ook opgehangen door onze specialisten.

TGC mekkelholt

Dr. a.h.j. Coppesstraat 1

7523 EJ Enschede


Tel. 053 - 435 28895

Bekijk Facebookpagina

www.tgc-mekkelholt.nl

info@tgc-mekkelholt.nl


Openingstijden

ma. 13.00 - 18.00 uur

di. - vr. 09.00 - 18.00 uur

za. 09.00 - 17.00 uur

zo. gesloten

“WIJ ADVISEREN U GRAAG BIJ DE JUISTE KEUZE VOOR HET OPTIMALE WOONPLEZIER