Zonnestudio MyGlow

Zon voor iedereen

Bij Zonnestudio MyGlow kan iedereen vanaf 18 jaar terecht voor een mooi bruin kleurtje. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en professionaliteit staan bij
deze zonnestudio voorop.

Zonnen is niet alleen goed om je tintje te behouden maar zorgt er ook voor dat je vitaal blijft. Daarnaast helpt het goed tegen verschillende lichamelijke klachten. Met hoogglans witte cabines en een glanzende zwarte tegelvloer is MyGlow een echte eye-catcher in Roombeek. Deze nieuwe en hippe zonnestudio is ingericht met oog voor detail en past daarmee precies bij het moderne karakter van Roombeek. Zonnestudio MyGlow telt negen cabines van hoge kwaliteit.

De cabines zijn uitgerust met zonne­banken van verschillende sterktes waardoor iedereen heerlijk van de zon kan genieten. Daarnaast staat het personeel altijd klaar om je te voorzien van een gepast en professioneel zonadvies. In de prachtig ingerichte lounge waan je je onder het genot van een kop koffie in Caribische sferen. Een afspraak maken is hier niet nodig. Loop vooral eens een keer binnen voor een zonsessie!

Zonnestudio MyGlow

Brouwerijstraat 8a

7523 XD Enschede


Bekijk Facebookpagina

Instagram: zonnestudio_myglow

www.my-glow.nl


Openingstijden

ma. - zo. 09.00 - 23.00 uur

“NIEUWE EN HIPPE ZONNESTUDIO INGERICHT MET OOG VOOR DETAIL